ak2000 kijelzo

Ha régebbi típusú Vigas faelgázosító kazánja felújításra

szorul:

Az ERS AK 2000 kazán vezérlő szilárd tüzelésű kazánokhoz, faelgázosító kazánokhoz lett kifejlesztve.

Az AK 2000 kazán vezérlő fő funkciója a kazán fűtővíz hőmérsékletének szabályozása a beállított hőmérséklet alapján. Ezt a levegőellátás vezérlésével éri el, amit a ventilátor fordulatszámának szabályozásával végez.

Az AK 2000 kazán vezérlő két modulból áll:
- LCD kijelző LED visszajelzőkkel, négy nyomógombbal
- Alaplap a vezérlő áramkörrel

Az AK 2000 kazán vezérlés kényelmessé teszi a faelgázosító kazán kezelését. Összehangolja a szobatermosztát, a keringtető szivattyú, és a kazánhoz szerelt ventilátor működését. A fűtés módját és időintervallumát heti programozással lehet beállítani. Beállítható, hogy mely napokon mely napszakban-időszakban fűtsön, illetve szüneteltesse a kazán működését. Az AK 2000 kazán vezérlő jelzi a tüzelőanyag fogyást, valamint ha a kazán nem működik.

ak2000 alaplapHa az AK2000 kazán vezérlőhöz szobatermosztát van csatlakoztatva, akkor elsődlegesen a termosztátjel vezérli a faelgázosító kazánt. Ha a termosztátjel megszűnik (a fűtendő tér a kívánt hőmérsékletet elérte) a LED a termosztát szimbólumával együtt világít. Ekkor a kijelzőn a "tér felfűtve" felirat jelenik meg.

A szobatermosztát ismételt bekapcsolását követően a vezérlés átvált a beállított hőmérsékletnek és programnak megfelelő üzemmódba. Ha a faelgázosító kazán egy óránál tovább működik teljesítmény leadás nélkül, a vezérlés óránkét bekapcsolja a ventilátort egy rövid időre a parázs fenntartás miatt.

Az AK2000 kazán vezérlő a szivattyú működését pulzáló üzemmódban vezérli a kazán hőmérsékletétől és pillanatnyi állapotától függően. A pulzáló üzemmód csökkenti a lerakódások, kátrány keletkezését.

A tisztább kazántér és hőcserlélő miatt optimális lesz a tüzelőanyag fogyasztás, valamint az alacsony hőmérsékleten létrejövő korrózió nem jön létre, így növelve a faelgázosító kazán élettartamát. A szivattyú működését szintén LED jelzi a kijelzőn.

A komplett AK2000 kazán vezérlő bruttó fogyasztói ára 55.000.- Ft. (vagy 140 Euro + áfa)

A modulok külön is rendelhetők:

Kijelző bruttó fogyasztói ára 27.500.- Ft   (vagy 70 Euro + áfa)

Alaplap bruttó fogyasztói ára 27.500.- Ft  (vagy 70 Euro + áfa)

Beszállítás rendelésre, közvetlenül a gyártótól, magyarországi szervizháttérrel.

Műszaki tanácsadás: +36 70 633 7504

info[kukac]euroster.hu